.

Hvem har ikke opplevd at en hyggelig kveld kan bli spolert fordi man søler rødvin på klær, møbler eller tepper?

Wine Away er biologisk nedbrytbart, ikke brennbart og inneholder ikke fosfater eller blekemidler. Wine Away fjerner effektivt de fleste rødvinsflekker, flekker fra blåbær, solbær, kaffe, Cola, blod og lignende. Fungerer like effektivt på både på nye og gamle flekker!

Wine Away har vært testvinner i USA siden 1997 og har fått en rekke positive omtaler i magasiner, aviser og TV. I USA reserverer man seg for det meste, og produsenten har derfor reservert seg for at det er flekker som simpelthen ikke lar seg fjerne med Wine Away. I Norge har vi gjort en rekke tester og så langt ikke opplevd at flekken ikke blir borte.

Ha alltid en flaske Wine Away hjemme, på hytta, i båten eller campingvognen. Og husk også å ha med en liten flaske i håndvesken når du skal bort!

Kjøpe Wine Away? Besøk vår nettbutikk!


.

.

Hvordan bruke Wine Away på flekker

Viktig å vite før bruk:

Det er kombinasjonen av type flekk og type stoff/tekstil/teppe som avgjør hvor fort flekken forsvinner. 

Eksempelvis er rødvin produsert av forskjellige type druer, det er lagret forskjellig og følgelig smaker også rødvin forskjellig! Type rødvin er derfor en faktor som avgjør ”type” flekk. På samme måte er det mange forskjellig type stoffer, som bomull, silke, ull og ikke minst kombinasjoner av for eksempel bomull og polyester eller kun syntetiske stoffer. Det kan derfor være at èn type rødvinsflekk blir raskere borte på ett stoff i forhold til et annet type stoff.

Ha tålmodighet! Du vil kunne oppleve at flekken ikke blir borte mens du ser på prosessen. I noen tilfeller kan det gå timer før flekken er borte og vi har erfart at flekken først blir borte etter at plagget er vasket. Det kan skje at flekken blir blå/grønn når man sprayer på Wine Away. Dette p.g.a. kombinasjon av type flekk og type stoff. Dette betyr ikke at noe er ødelagt, men at Wine Away må få ”jobbe” lenger eller at det er nødvendig med en vask for at flekken skal forsvinne.

Tøy, duker, gardiner etc.

 • Rist flasken forsiktig.
 • Spray på flekken i ”passe” avstand, slik at flekken blir fuktig av Wine Away.
 • La Wine Away virke i noen minutter.
 • Det er ikke nødvendig å ”gni inn flekken”, la Wine Away bare virke.
 • Hvis flekken ikke forsvinner (ha litt tålmodighet..), så gjenta behandlingen.

Tepper/møbler

 • Hvis flekken er fersk så bruk en tørkerull eller lignende for å ”suge opp” så mye som mulig.
 • Rist flasken forsiktig.
 • Spray rikelig med Wine Away på flekken.
 • Bruk gjerne en tørkerull eller fingrene for å ”presse” Wine Away ned i flekken.
 • La Wine Away virke til flekken er borte.
 • Hvis flekken allikevel ikke forsvinner, så gjenta behandlingen.
Totalsum:
  Til kassen
  lagt til handlevogn